The person behind Createxx


Hi there, it's me, Veerle Bex. Founder and owner van Createxx sinds november 2020. Energiek, enthousiast, vastberaden en gestructureerd. Eigenschappen van mij en dus van Createxx.


Waarom nu? Tja, waarom nu niet... 2020 is een gek jaar. In het algemeen, maar ook voor mij persoonlijk. Hoe kwam dat? Niet eens zo zeer door Corona. Ja tuurlijk het is vervelend dat je niet op vakantie kunt (lees: het misschien niet verstandig is om te gaan), je niet een avond kunt gaan stappen of lekker uiteten. Dat was echter niet de reden waarom ik even niet mezelf was. Ik verloor mijn passie. Het plezier en de energie die ik uit mijn werk wil halen was ver te zoeken. Mijn motto is altijd geweest: als je wilt dat iets anders gaat, dan moet je daar zelf voor zorgen...


Het idee van een eigen onderneming zit al zo lang in mijn hoofd, maar de angst dat ik zou falen of het niet waar kan maken heeft telkens de overhand gehad. Tot het moment dat ik merkte dat ik mijn passie aan het verliezen was. Ik hou van mijn werk en heb dan ook gezorgd dat die liefde weer ging opbloeien! Een gevoel van; het is nu of nooit kreeg de overhand en heeft me de schop onder mijn kont gegeven om Createxx op te zetten.


Createxx is er voor de ondernemers die net als ik weer terug hun passie in werk willen ervaren. De ondernemer die nu bezig is met nevenwerkzaamheden zoals marketing en communicatie, maar daar niet de energie uithaalt zoals hij uit zijn core-business doet. Ik haal wel die passie uit marketing en communicatie en sta voor jou klaar.

Als iedereen zich in de optimale versie van zichzelf kan inzetten kunnen we samen de mooiste dingen realiseren. Daar geloof ik in, daar staat Createxx voor!! #makemarketingcount


Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Stuur een berichtje naar

06-53873444 of stuur me een mailtje, dan plannen we een (online) afspraak.

Hope to meet soon!

Veerle

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven