Just begin...

Het idee was er al lang, de uitwerking liet op zich wachten en het gevoel van ondernemen is er nooit niet geweest, geloof ik. Mensen die mij kennen denken nu misschien ''eindelijk, she did it''... I did it, Createxx is officieel een onderneming en wij zijn klaar voor de start.


createxx is een marketing bedrijf voor MKB
" Sometimes you just have to begin and see where life and hard works takes you. "
 

Maar wat is mijn gedachte achter Createxx? De afgelopen maanden staat de wereld op zijn kop. Activiteiten die we als vanzelfsprekend zagen zijn ineens afgeschaft en dat brengt veel onzekerheden met zich mee. Zowel voor mens als ondernemer. Uiteraard wisten we allang dat online de toekomst is, maar tot op heden zat er een mooie balans tussen off- en online. Door COVID-19 is dit in een rotvaart veranderd. Online is waar we nu onze vrienden en familie ontmoeten, maar online is ook waar zaken gedaan worden.


Ondanks dat je het wist, was je MKB onderneming wellicht nog niet helemaal klaar voor een volledige online bedrijfsvoering. Tja als je wist dat je ging vallen, ging je wel alvast liggen. Maar helaas, de afgelopen maanden heb jij dus als kameleon gefungeerd en zo je hoofd boven water gehouden. Oprecht, petje af daarvoor. Nu is het tijd dat jij je langzaam weer op je core business kunt gaan focussen en die online wereld samen met een marketingpartner uitstippelt voor de toekomst. Createxx is dé partner die je hiervoor zoekt.


Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Stuur een berichtje naar 06-53873444 of stuur me een mailtje, dan plannen we een (online) afspraak.


Hope to meet soon!

Veerle

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven