top of page
georgia-de-lotz--UsJoNxLaNo-unsplash.jpg

online marketing

De online zichtbaarheid is essentieel voor een organisatie in de wereld waarin we tegenwoordig leven. Echter is de online doolhof niet voor iedereen een easy get out. Niet iedere online weg is de juiste (voor jouw organisatie). Ontdek samen met de Createxx jouw online route en bereik je marketingdoelen. 

pexels-george-morina-4960628.jpg

SEO / SEA 

Search Engine Optimization (SEO) is het optimaliseren van je website voor de zoekmachines, de alom bekende Google, maar ook Yahoo en Bing bijvoorbeeld. SEO is als het ware het vergroten van je gratis online aanwezigheid, zodat je hoger scoort in de zoekresultaten en dus meer bezoekers daadwerkelijk op jouw website klikken op zoek naar relevante informatie. 

Seach Engine Advertising (SEA) is het betaalde gedeelte van de zoekmachines. Via Google Ads worden advertenties gemaakt op basis van zoekwoorden die je doelgroep gebruiken om ze vervolgens naar je website te leiden. De consistentie in de Adwords campagnes van zoekwoorden, advertentieteksten, landingspagina's, cost per click en kwaliteitsscore bepaalt hoeveel je betaalt voor je SEA. 

Meer weten over de mogelijkheden van SEO en SEA voor jouw organisatie? Let's meet!

pexels-cottonbro-3585033.jpg

Contentcreatie

Marketing gaat hand in hand met content. Zonder content geen boodschap. Er zijn verschillende varianten mogelijk voor contentcreatie. Bij Createxx ligt de focus op woordcreatie dat versterkt wordt met een stilstaand beeld. 

We vinden het belangrijk dat de content goed aansluit bij de waarden van je organisatie. Het is vaak niet het mooiste plaatje dat een plek wint in je brein, maar het beeld dat een verhaal vertelt. Het verhaal van jouw organisatie, keer op keer wanneer we een marketinguiting de wereld in slingeren. Deze consistentie van beeld en woord zorgt op de lange termijn voor een associatie in het brein van je doelgroep. 

Meer weten over een passende contentcreatie voor jouw organisatie? Let's meet!

pexels-cottonbro-4046148.jpg

E-mailmarketing

Gericht jouw marketing sturen naar potentiële klanten, dat doe je met e-mailmarketing

Een mooi template in jouw huisstijl met een krachtige boodschap

Meer weten over de mogelijkheden van e-mailmarketing? Let's meet! 

georgia-de-lotz-CiSizRTO8U8-unsplash (1).jpg

Social media

Social media, je kunt niet zonder, maar het is een pittige taak om 'erbij' te doen. Zeker omdat je druk genoeg met andere zaken bent, waardoor het structureel bijhouden van social media een vervelend moetje wordt. 

Meer weten over social media uitbesteden? Let's meet! 

bottom of page