top of page
Keyboard and Mouse

copywriting

In een wereld waarin beeld steeds dominanter is, zijn de woorden die je kiest steeds belangrijker. Hoe vertel je het volledige verhaal met zo min mogelijk woorden en hoe trigger je de klant om toch de complete tekst te lezen? Let us do our magic

emma-matthews-digital-content-production-yWPi5Iaiohw-unsplash.jpg

Webteksten

Een website kan niet zonder tekst. Maar hoe zorg je ervoor dat de bezoeker zoveel mogelijk tekst leest? 

De juiste balans tussen de hoeveelheid tekst, het soort woorden, overzichtelijke alinea's en toch de volledige boodschap vertellen. Lastig genoeg toch? 

Daarnaast heb je bij webteksten ook te maken met SEO. Welke woorden kies je zodat je website online beter scoort en hoe verwerk je dat allemaal tot een verhaal met een mooie samenhang. 

De kracht van Createxx is dat jij ons het verhaal vertelt, wij vertalen dit in de teksten voor je website, zonder dat jij je druk hoeft te maken over zinslengte, woordkeuzes en SEO.

Meer weten over het schrijven van webteksten? Get in touch! 

natanja-grun-X2s8GhnQmds-unsplash.jpg

Storytelling

De kracht van verhalen gaat al eeuwen mee. Mensen onthouden interessante verhalen, maar hoe maak je jouw bedrijfsverhaal interessant? 

Het is lastig om informatie waar je zelf dagelijks mee werkt en wat binnen de organisatie als normaal ervaren wordt, zo te vertalen dat iedereen het begrijpt en de informatie op een interessante manier wordt beschreven. 

Wij vertalen het verhaal dat jullie aan ons vertellen door in een tekst waarin jullie organisatie op aantrekkelijke wijze geprofileerd wordt en jullie diensten/producten begrijpelijk beschreven. 

Het verhaal van jullie organisatie, waar het begon, het tijdspad en de ontwikkelingen en uitdagingen die jullie als organisatie al overwonnen hebben. 

Meer weten over de kansen van storytelling? Plan een kop koffie.

laura-chouette-ghSpoMJvXfI-unsplash_edit

Overige teksten

Heb je een pakkende tekst nodig voor een brochure, een mailing of een flyer? 

Ook voor korte teksten die triggeren tot actie kun je bij Createxx terecht. 

Wij kijken kritisch naar het doel van het marketingmiddel, onderzoeken de de doelgroep en zorgen voor een goede samenhang en balans met het visuele beeld dat gemaakt is. 

Meer weten over een pakkende tekst voor jouw marketingtool? Let's meet! 

bottom of page